Over Fleur .

Hallo, wat leuk dat je er bent! Ik ben Fleur, zelfstandig fotograaf. Mijn thuisbasis is Delft, maar ik werk in principe door het hele land. Mijn doel is jou blij maken met foto’s. Portretten zijn voor thuis aan de muur, voor op de website van je bedrijf of je favoriete plekje in je woonplaats. Mijn vrije werk bestaat vooral uit stillevens in de sfeer van de Gouden Eeuw en reisfotografie.

1128 Foto’s

afgenomen door klanten

40 klanten

door heel Nederland

Meestal fotografeer ik op locatie, want ik heb geen grote studio. Een fotosessie kan binnen of buiten plaatsvinden, afhankelijk van wat het beste bij je past. Mijn stijl is te omschrijven als gecoördineerd en toch spontaan: formeel als het nodig is en een beetje gekheid als het kan. Ik ben geduldig met zowel kinderen als volwassenen.

Fotograferen heb ik altijd al geweldig gevonden, maar mijn loopbaan begon in de journalistiek. Na het VWO ben ik naar de Hogeschool van Utrecht gegaan en daarna heb ik ruim 15 jaar bij het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) gewerkt. In 2014 heb ik de eenjarige opleiding tot allround-fotograaf aan de School voor Fotografie in Breda afgerond. Begin 2016 ben ik voor mezelf begonnen als fotograaf.